"Niet zomaar een bijbelstudie"

Hartelijk welkom op de website van CBSI Nederland.

CBSI is de Nederlandse tak van Community Bible Study International.  Dit is een interkerkelijke beweging die wereldwijd iedereen bij Gods woord wil betrekken.

CBSI wil u helpen om door studie van Gods Woord, de Bijbel, een diepere relatie met de levende God te krijgen. Doe mee met onze duidelijke bijbelstudies in een kring die aandacht voor u heeft en met u meeleeft.

CBSI is een bijbelstudie voor iedereen. We geloven dat de Bijbel bedoeld is voor alle mensen, zowel binnen de kerk als daarbuiten. Daarom is CBSI niet aangesloten bij enig kerkgenootschap. Ons doel is een verbindende kracht te zijn binnen de grote christelijke gemeenschap over de hele wereld door de mensen bij de Schrift te brengen en liefde en eenheid te bevorderen.

Werk in uitvoering

Sinds kort is onze naam veranderd in: Community Bible Study Nederland. Daar wij een wereldwijd werkende organisatie zijn wordt globaal zoveel mogelijk naar eenzelfde naamgeving, logo en uitstraling gestreefd. Per land kunnen er kleine verschillen zijn als dat beter bij een bepaald land of cultuur aansluit, maar in het algemeen is er nu meer herkenbaarheid wereldwijd.

Voor degenen die onze Nieuwsbrieven lezen is bovenstaande geen nieuws meer. Momenteel wordt onze website aan de nieuwe

         

huisstijl aangepast - het resultaat hiervan kunt u binnenkort hier zelf waarnemen.

Ons nieuwe Nederlandse logo is nu:

Materialen

Voor deelnemers heeft CBSI werkboeken die tekst voor tekst je helpen ontdekken wat er in de bijbel staat.  Voor leiders is er ook een handleiding ... lees verder

Waarom CBSI?

CBSI is uniek in aanpak en je krijgt ondersteuning op verschillende manieren... lees verder

Training

Omdat CBSI met leidersteams werkt is er een training voor gespreksleider/sters en ook voor grote groepsleiders die het verdiepende onderwijs geven op de bijeenkomst... lees verder

Internationaal

CBSi is beschikbaar in meer dan 45 talen en aanwezig in meer dan 75 landen.  Op deze manier....lees verder