"Niet zomaar een bijbelstudie"

Hoe werkt CBSI?

CBSI is geen uitgeverij, maar een organisatie die staat voor een manier van bijbelstudie doen, waarin (gebeds)ondersteuning en training een belangrijke plaats hebben. U kunt natuurlijk altijd eerst bijbelstudies aanvragen om een beeld te krijgen van de studie en de methode.

Ons doel is om u te helpen uw bijbelstudiegroep of kring zo goed mogelijk te laten functioneren als gebruik wordt gemaakt van ons materiaal.  De unieke methode staat er garant voor en na de training bent u er klaar voor.

Het gebruik van CBSI materiaal is daarom niet geheel vrijblijvend. Om optimaal van de CBSI bijbelstudiemethode gebruik te kunnen maken bieden wij u daarom gratis training aan voordat u met een groep(en) begint. Wij komen naar u toe, of u kunt zich met uw leidersteam opgeven voor een regionale trainingsdag.

Omdat CBSI met leidersteams werkt is er een training voor gespreksleiders/sters en ook voor grote groepsleiders die het verdiepende onderwijs geven op de bijeenkomst.  De training, die ongeveer 2-4 uur duurt, omvat training voor die verschillende functies binnen een groep: groepsleiders, gespreksleiders en coördinator. Wij hebben duidelijke beschreven taakomschrijvingen voor deze verschillende functies. Na de training kunt u dan met uw eigen groep(en) aan de slag en het materiaal van CBSI bestellen.

U kunt CBSI Nederland bereiken via:

CBSI Nederland
Henry van de Veldestraat 14
3822 EG Amersfoort
Tel.: 033 - 476 82 27

Of via e-mail naar info@cbsi.nl of via een bericht op ons contactformulier.

CBSI heeft per 1-1-2008 de ANBI-status gekregen van de belastingdienst.