'Niet zomaar een Bijbelstudie' Community Bibly Study Nederlands Community Bibly Study English

Conferenties

Leidersconferentie voor vrouwen

Op 5 november 2022 is dit een dag met bemoediging vanuit Gods Woord, opbouw, ontspanning, plezier, ontmoeting, horen en leren van elkaar. Speciaal voor ieder die een taak vervult in de groep of het landelijke werk ondersteunt. Ben je een groeps- of gespreksleider, coördinator, correctielezer bij vertalingen? Geef je (soms) ook de overdenking in je groep? Ben je de CBS contactpersoon voor een groep? Dan is deze uitnodiging voor jou!

Programma:

  • Zaterdag 5 november 2022
  • 9 – 20 uur
  • Locatie: Eemlandhoeve in Bunschoten-Spakenburg
  • Thema: Keuzes maken en dan …
  • Opbouwende lezingen, workshop en meer
  • Kosten: 75 euro

De Eemlandhoeve is een boerderij in de Eempolder waar de kringlooplandbouw in praktijk wordt gebracht en waar je ziet hoe dit gebeurt. Daarin zijn keuzes gemaakt die goed zijn voor dier, mens en milieu. Een inspirerende locatie voor deze dag (zie www.eemlandhoeve.nl ).

Koffie, thee en lekkers, een heerlijke biologische lunch en dinerbuffet met producten van de Eemlandhoeve.

Heb je vragen en/of wil je hier ook bij zijn, mail naar annet@cbsi.nl .

Terugblik Web Conferentie van 6 november – Vrijheid na de stilte

Tussen 10-13 uur ontmoetten we elkaar digitaal op deze zaterdag.

De dag werd geopend door onze Nationale Coördinator, Wilma Aalbersberg, vanuit Exodus 13 en 14. Juist in de woestijn liet God zich zien, Hij leidde de weg en beschermde Zijn volk. Geloof en vertrouwen werden flink op de proef gesteld, maar God liet keer op keer Zijn zorg zien. Een stille periode kan ook ons als een woestijn op de proef stellen. Mozes riep God steeds aan: een voorbeeld voor ons. Mozes accepteerde ook hulp van medemensen. Zo kunnen kringgenoten om je heen staan in jouw moeilijke periode.