'Niet zomaar een Bijbelstudie' Community Bibly Study Nederlands Community Bibly Study English

Conferenties

Na de enthousiaste reacties van vorig jaar organiseren we dit jaar weer een digitale conferentie. We beseffen dat dit voor- en nadelen heeft.

Hopelijk zullen veel groepen in september weer fysiek bij elkaar komen: elkaar ontmoeten en in de ogen kijken, de spontane gesprekjes die er vaak zijn met degene waar je naast zit, het persoonlijke gebed voor elkaar, samen zingen. Daar kijkt iedereen naar uit.

Agenda’s zullen zich dit najaar waarschijnlijk snel vullen met feestelijke ontmoetingen die vorig jaar niet door konden gaan. Daarom toch weer een kortere digitale conferentie, zodat er geen reistijd nodig is en het geen hele dag als investering van jou als deelnemer vraagt.

Naast de spreker zal er ook in kleine groepjes met elkaar in gesprek gegaan worden. Met de invulling van een passende workshop zijn we bezig.

De conferentie is voor iedereen die belangstelling heeft. Doe je al mee in een CBS groep of ben je nieuwsgierig? Van harte welkom om aan te sluiten en de contacten weer aan te halen, of nieuwe mensen te ontmoeten en ons werk te leren kennen.

  • Zaterdag 6 november 2021
  • Mini webconferentie 10-13 uur
  • Thema: Vrijheid na de stilte
  • Spreker: Ds. Alrik Vos